Solo henglsebukse med lue

Denne deilige retro hengslebuksa i størrelse 1 år er sydd på bestilling til en liten frøken. Buksa er sydd i rød velour.  Den har en stor elefant applikert på brystet, en liten elefant applikert på rumpa og knelapper. Stoffet jeg har applikert med er et herlig friskt dynetrekk fra 70-tallet. Jeg har brukt orange tråd og orange og hvite knapper.

Nederst på beina er det løpegang med mulighet til å sette inn strikk, så en kan begynne å bruke buksa tidlig. Buksa er utrolig myk og god og har en glimrende passform. Knappene flytter en etterhvert som ungen vokser inn i buksa, så den varer lenge.

SOLGT

no images were found

2 thoughts on “Solo henglsebukse med lue

    • Kakle says:

      Så gøy at buksa har falt i smak, Pia. Jeg ble veldig fornøyd med den selv, det dynetrekket liker jeg veldig godt. Sprekt :-). Kjempekule bilder av buksa i bruk på bloggen din!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *