Spire hengslebukse

Denne deilige retro hengslebuksa i størrelse 2 år er levert til Galleri Levang . Dette er en bukse jeg har gode følelser for. Jeg har brukt et gammelt dynetrekk jeg har sovet i som liten, småblomstrete i grønntoner. Takk mamma for at du ikke har kasta det!  Den har en stor elefant applikert på brystet og en liten elefant applikert på rumpa. Samme stoff er brukt til knelapper og fôring og selve buksa er laget i lysegrønn jersey.  Jeg har brukt mosegrønn tråd til applikasjonene og mosegrønne knapper med herlig skinn i.

Nederst på beina er det løpegang med mulighet til å sette inn strikk, så en kan begynne å bruke buksa tidlig. Buksa er utrolig myk og god og har en glimrende passform. Knappene flytter en etterhvert som ungen vokser inn i buksa, så den varer lenge.

Til denne kan du også få hjelmlue i samme stoffer.

[nggallery id=72]

SOLGT