Retro joggings

Da har den første Kakle joggebuksa sett dagens lys. Den er spesialbestilt til London 🙂  Har en bekjent der nede som gjerne ville ha en bukse til storebror nå som lillesøster sprader rundt i en Kakle hengslebukse (som hun forøvrig fikk i dåpsgave av sin tante…).

Da var det bare å sette seg ned og tilpasse mønster. Bestillingen var en str 92, denne heller nok mer mot str 98, men det ble godtatt av mor. Den er sydd i grønn velour og har mørkebrun ribb i livet og på beina, applikasjonene er gjort med brun tråd. Har brukt et heftig grovt og blomstrete retrostoff i friske farger som knelapper og elefant i rumpa. Dette stoffet er også et loppisfunn mamma står ansvarlig for, den dama veit hva jeg er ute etter! Er veldig fornøyd med joggingsen, må sy en til min lillegutt også. Liker du den, er det bare å legge inn bestilling. Nå syr kakle joggebukser også 🙂

SOLGT

[nggallery id=67]