Opp til himmels

Denne forklekjolen har en ballong svevende opp mot himmelen applikert på forsiden, den er i størrelse 3-6 år.

Denne har også blitt til av Ninas hyttesengetøy, både det herlige dynetrekket og det tilhørende turkise lakenet som har blitt til himmel… Jeg har applikert med lille tråd og brukt noen lilla knapper fra den flotte knappesamlingen jeg arvet for et par uker siden.

Forklekjolen kan brukes lenge, først som kjole og etterhvert mer som en tunika. Knappene flyttes etterhvert som barnet vokser. Kjolen kan brukes på begge sider.

SOLGT

no images were found

3 thoughts on “Opp til himmels

  • Kakle says:

   Så hyggelig, en blir glad av den ballongkjolen. Håper en liten frøken kommer til å trives i den. Send meg en mail med adressa di, så sender jeg kjolen i posten på mandag. Legger ved giro i pakken. Jeg tenkte jeg skulle lage trekanttørkler i det mønstrete stoffet som en kan knyte på hodet som et skaut. Om du vil, kan jeg sy et og legge ved for hundre kroner.

   Gry

 1. Ann-Mari Solli says:

  Kunne du laga kjolen i str 1-3 år også? Har 2 jenter på 1 år og 4,5 år. Morsomt å kle dem likt innimellom. Ja, send med et skaut også 🙂

  Ann-Mari

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *