Nye valmuekjoler

Valmuekjolen har fått så masse skryt at jeg måtte bare sette meg og lage noen til av den. Den ene er sydd på bestilling i str 6mnd – 1,5 år, den andre  er i str 3-6 år og er til salgs for kr 400,-. Nå skal nok det stoffet få ligge litt i ro. jeg syns det er greit å ikke lage for mange plagg av hvert stoff, det er fint å vite at kjolen man har finnes nesten ikke maken til 🙂

Kjolene er sydd av Signes gamle dynetrekk og tilhørende blå laken fra 70-tallet. Godt brukt, så det er mykt og deilig. En drøm å ha på… Jeg har applikert og sydd stikning og knappehull med en brun tråd og brukt noen flotte hvite perlemorsknapper .

Forklekjolen kan brukes lenge, først som kjole og etterhvert mer som en tunika. Knappene flyttes etterhvert som barnet vokser. Kjolen kan brukes på begge sider.

SOLGT

no images were found

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *