Nye valmuekjoler

Valmuekjolen har fått så masse skryt at jeg måtte bare sette meg og lage noen til av den. Den ene er sydd på bestilling i str 6mnd – 1,5 år, den andre  er i str 3-6 år og er til salgs for kr 400,-. Nå skal nok det stoffet få ligge litt i ro. jeg syns det er greit å ikke lage for mange plagg av hvert stoff, det er fint å vite at kjolen man har finnes nesten ikke maken til 🙂

Kjolene er sydd av Signes gamle dynetrekk og tilhørende blå laken fra 70-tallet. Godt brukt, så det er mykt og deilig. En drøm å ha på… Jeg har applikert og sydd stikning og knappehull med en brun tråd og brukt noen flotte hvite perlemorsknapper .

Forklekjolen kan brukes lenge, først som kjole og etterhvert mer som en tunika. Knappene flyttes etterhvert som barnet vokser. Kjolen kan brukes på begge sider.

SOLGT

[nggallery id=40]