Pippi – verdens sterkeste jente!

Kaia 3 år har Pippi-dilla. Jeg fant Pippi-parykk til henne i Sveits, så var det bare å sy Pippi-kjole når jeg kom hjem.

Her er Pippi – verdens sterkeste jente. Hun er så sterk at hun løfter pappaen sin rett til værs! På gulvet sitter lillebor Syver og måper og Anne som heksa Lyrika kommer løpende inn. Her blir det show!

Kaia hadde kjole og parykk på i dag på Pippi-forestilling på kinoen og jammen kom det tre bestillinger på Pippi-kjoler. Nå er det bare å få fram symaskinen og sette i gang. Moro!

[nggallery id=39]

Her kommer bilde av alle fire pippikjolene. De er sydd av gamle laken, gule og grønne. To av dem har fått en side med et grønt og hvitt blomstrete dynetrekk. De to andre har fått en side med Tales gamle kjøkkengardiner, et utrolig herlig rødt, gønt og hvitt stoff med store epler på, Stoffet har vært Tales kjøkkengardiner der yun vokste opp på Skavanger. Tusen takk Tale, de var perfekte som Pippi-kjoler 🙂 Alle fire har fått røde knapper og lommer, tre av dem hvite og rødrutete, den siste av det grønne og hvitblomstrete stoffet. Lomma er super til å putte ting i, Kaia oppbevarte godteri i den på teaterforestillinga, ellers pleier en Lilla-Gubben hest å få sitte der…

Forklekjolene kan brukes lenge, først som kjole og etterhvert mer som en tunika. Knappene flyttes etterhvert som barnet vokser. Kjolene kan brukes på begge sider.