Orange marimekko – barndommens drømmeland

Denne hengslebuksa og forklekjolen er sendt av gårde til Oslo. Bror og søster skal kle seg i sin mammas gamle sengetøy, et orange marimekko barnedynetrekk. Herlig 🙂

På forklekjolen har marimekkostoffet fått følge av et orange laken fra 70-tallet. Jeg har applikert en frosk og sydd stikning og knappehull med en brun tråd og brukt brune knapper. Den er i str  1-3 år og kan brukes lenge, først som kjole og etterhvert mer som en tunika. Knappene flyttes etterhvert som barnet vokser. Kjolen kan brukes på begge sider.

[nggallery id=33]

Hengslebuksa er i størrelse 3 år. Den er sydd i orange velour. Den har en stor elefant applikert på brystet og en liten elefant applikert på rumpa. Samme stoff er brukt til knelapper og fôring, knappene er brune som på kjolen. Nederst på beina er det løpegang med mulighet til å sette inn strikk, så en kan begynne å bruke buksa tidlig. Buksa er utrolig myk og god og har en glimrende passform. Knappene flytter en etterhvert som ungen vokser inn i buksa.

[nggallery id=34]