Elefant i retropasteller

Jeg har sydd to like forklekjoler.  En i str 9 mnd -2 år og en i str 1-3 år som begge er solgt.

Forklekjolene kan brukes lenge, først som kjole og etterhvert mer som en tunika. Knappene flyttes etterhvert som barnet vokser. Kjolene kan brukes på begge sider.

Forklekjolene er sydd i et deilig retro sengetøy fra 70-tallet. Sengetøyet var jeg så heldig å få fra Signe, mor til min beste venninne. Hun bytta ut sengetøyet på hytta, så jeg kunne sy kjoler av dette. Tusen takk, Signe! Lakenet er en dus litt sart orangefarge, dynetrekket er i sarte pasteller; gult, orange og lys rosa. Dynetrekket har jeg brukt som bakside og applikert en elefant av det på forsiden. Kjolene har lysegrønne sømmer og grønne perlemorsknapper.

SOLGT

no images were found

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *