Grønn elefantbukse str 6 mnd

Denne hengslebuksa er sydd i mørk grønn velour. Den har en stor elefant applikert på brystet og en liten elefant applikert på rumpa. Samme stoff er brukt til knelapper og fôring, et mykt mykt blomstrete stoff i varme grønntoner. Stoffet er et gammelt putevar fra 70-tallet. Jeg fant det på guttemusikkens loppemarked i høst og ergrer meg grønn over at jeg ikke fant selve dynetrekket, for makent til deilig stoff. Det ble akkurat nok til å sy to hengslebukser, den ene bestilte mammaen til vesle Nora og denne andre er levert til Bånsull i Drammen. Nederst på beina er det løpegang med mulighet til å sette inn strikk, så en kan begynne å bruke buksa tidlig. Buksa er utrolig myk og god og har en glimrende passform. Knappene flytter en etterhvert som ungen vokser inn i buksa. Kr 450,-

SOLGT