Symaskiner

Home/Symaskiner

Jeg møter mange som kunne tenke seg å begynne å sy, så jeg har begynt som symaskinforhandler. Det er stadig noen som spør meg hvilke maskiner jeg anbefaler.
Jeg er så fornøyd med de Janome-maskinene  jeg bruker, at det anbefaler jeg alle å velge. Nå har vi også Elna og Baby Lock i vårt sortiment. Utvalget vårt med finner du her i nettbutikken. Lurer du på noe eller er ute etter veiledning, ta kontakt!

Elna logoBabylock

Jeg har mål om å skaffe deg den symaskinen du vil trives best med og som vil gi deg mest syglede og kos. Jeg bruker symaskiner i daglig produksjon og har sydd med de alle fleste symaskinene jeg selger. God kvalitet gir syglede!

 

Gratis frakt
Vi sender symaskiner fraktfritt over hele landet fra eget lager.
Prisgaranti
Kan du dokumentere en rimeligere pris annonsert på den nye symaskinen du har kjøpt hos oss innen 3 uker fra kjøpsdato, vil du få differansen utbetalt av oss.
Kvalitetsgaranti
Vi gir 5 års garanti på symaskiner. Om du angrer kjøpet på symaskin bestilt hos oss, kan den returneres tilbake i samme stand som ved levering, samt i original emballasje innen 14 dager. Betalt sum vil da tilbakebetales av oss.
Serviceverksted
Vi har eget serviceverksted hvor du kan levere din maskin, om det skulle være noe.

 

Jeg selger også alt av tilbehør og ekstrautstyr til maskinene og kan selvfølgelig bestille andre maskiner om det skulle være aktuelt. Skoler tilbys spesielt gunstige priser. Hos oss får du også sytilbehør, stoffer, materialpakker og ikke minst tilbud om ulike sykurs.