Sykurs

Home/Sykurs

HER ER EN OVERSIKT OVER SYKURS HOS KAKLE DETTE HALVÅRET

SYKURS FOR BARN

Målgruppa er barn i alderen seks til femten år sammen med en voksen. Her får frøkna sy seg en kjole, mamma får være med. Målet med kurset er å bli kjent med symaskinen sammen, lære litt syteknikker og tørre å sette i gang med egne prosjekter når en kommer hjem.

 

Kurset koster 1950,- inkludert materialer. Les mer om kurset HER.
Kaklekurs barn lørdag 9/9 og søndag 10/9 kl 10:00 – 16:00

 

 

 

 

OVERLOCK-KURS
janome644jubHar du kjøpt deg overlock eller tenker på å skaffe deg en? Bli med på et firetimers kurs, en innføring i søm på overlockmaskin. Her går vi gjennom de grunnleggende funksjonene og innstillingene, prøver ut de ulike sømmene og øver på treing.

Kurset koster kr 750,-.
Overlockkurs mandag 29/5 kl 17:30 – 21:30
Overlockkurs mandag 11/9 kl 17:30 – 21:30

OVERLOCKKURS FOR VIDEREKOMNE, for deg som har sydd litt, men lurer på mer… Her går vi litt videre, tar opp temaer dere lurer på og trenger hjelp til samt går gjennom diverse ekstrautstyr.

Kurset koster kr 750,- inkludert materialer. Overlockkurs for viderekomne settes opp ved behov.

Les mer om overlock-kursene HER.

 

KÅPEKURS 

Bli med på kurs og sy din egen personlige kaklekåpe i ullfilt. Du velger farge på ullfilten, hva slags knapper du skal ha og hvordan den skal pyntes. Vi syr kåpa etter din størrelse og fasong. Sjekk ut ulike kåper enten her på bloggen eller på bildene som ligger ute på Kakle på Facebook for å få idéer til din kåpe. HER kan du lese om forrige kåpekurs. Les mer om kurset HER.

Kurset koster 2.950,- inkludert materialer. 
Kaklekurs ulkåpe fredag 13/10 kl 18:00-21:00, lørdag 14/10 og søndag 15/10 kl 10:00 – 17:00

 

 

 

KJOLEKURS FOR VOKSNE

Har du lyst til å sy din egen kjole? Er det litt skummet å sette i gang på egen hånd? Du syr ut fra en av Kakles kjolemønstre en kjole i stretchvelour til deg selv. Du velger farger og applikasjon og hvordan den skal se ut og vi syr den i din størrelse.  Sjekk ut ulike modeller enten her på bloggen eller på bildene som ligger ute på Kakle på Facebook for å få idéer til hva slags kjole du kunne tenke deg å sy.

Kurset koster 2.250,- inkludert materialer og . Les mer om kurset HER
Kaklekurs voksenkjole  lørdag 18/11 og søndag 19/11 kl 10:00 – 16:00

 

 

 

KAKLEPAKKE-KURS
Har du lyst til å sy til barn/barnebarn, men syns det er vanskelig å komme i gang? Her syr du et barneplagg og blir inspirert til å komme i gang med søm. Passer både for nybegynnere og deg som har sydd litt. Kurset tar utgangspunkt i Kaklepakkene. Kaklepakke er en materialpakke med alt du trenger for å sy et barneplagg. Dette er kurset for deg som vil komme i gang å sy. Det er ingen kaklepakkekurs på programmet denne våren, men jeg setter gjerne opp etter behov.

Påmelding: post@kakle.net eller 99228004. Påmeldingen er bindende,kursene holdes i Bævergrendveien 240 med forbehold om nok påmeldte. Har du ikke egen symaskin, kan du låne av meg. Overlockmaskin og coverstitch-maskin stiller jeg med (men ta gjerne med om du har). 

Jeg tilbyr også kurs til egne grupper til avtalt tid. Om barselgruppa har lyst på et formiddagskurs for eksempel, kan vi gjerne få til det. Samler du en gruppe deltagere og ordner lokale, har jeg mulighet til å komme der du bor og holde kurs. Denne våren er det ikke satt opp noen kurs på tegnspråk, men ta gjerne kontakt. Er dere en stor nok gjeng, kommer jeg gjerne og holder kurs! Vi selger også gavekort på Kaklekurs. Ta kontakt!