Kaklekurs på CSS 14. og 15. januar

Home/Kaklekurs på CSS 14. og 15. januar

Kjære Kaklekursdeltagere

 

DELTAGERE: Da er det på tide å få litt mer info om Kaklekurset på CSS neste helg. Jeg ser det har kommet med noen flere enn det vi har plass til, så jeg må dessverre si nei til noen. Jeg setter gjerne opp et nytt kjolekurs utover vinteren/våren om det er interessant og kanskje også et hengslebuksekurs kan være noe.
Hilde forteller at de åtte første påmeldte var hun selv, Anja, Siv, Daniela, Marit, Pia, Jolanta og Hege. Da må jeg dessverre si nei til Birte og Dirte og til Monica og Unni som kanskje ville være med. Jeg beklager så mye. Hvis noen av dere som har fått plass, får problemer med å delta vil jeg gjerne ha beskjed så fort som mulig, så kan andre få tilbud om plassen.

 

LITT OM KURSET: Det nærmer seg kursstart og jeg gleder meg skikkelig. Er veldig spent, da dette er et av mine første Kaklekurs og det aller første på tegnspråk. Håper virkelig det vil stå til både deres og mine forventninger. Kurset tar utgangspunkt i Kaklepakkene. Her syr du en barnekjole og blir inspirert til å komme i gang med søm. Vi går gjennom litt teknikker og følger prosessen med å sy kjolene, først og fremst skal vi ha det gøy ved symaskinen og bli inspirert til å sy mer!

 

KAKLEPAKKER: Jeg vil gjerne vite innen mandag 9. januar hva slags Kaklepakke du vil sy. Send meg mail på gryaamodt@hotmail.com eller send melding til meg  på Facebook. Dette er et kjolekurs, så du kan velge mellom tosidig forklekjole eller velourkjole. Du kan velge en standardpakke eller be om en spesialtilpasning. Pakkene koster 295,-. Så tar jeg 50,- for annen størrelse, 50,- for annen farge og 50,- for annen applikasjon. Er det interesse, setter jeg gjerne opp et kurs på henglsebuksa også utover våren.

 

TID OG STED: Kurset er på Conrad Svendsen Senter i Oslo.

lørdag 14.01.12 kl 10:00 – 15:00

søndag 15.01.12 kl 10:00 – 15:00

 

MAT: Vi ordner med felles bestilling av lunsj på Muffinsmakeriet rett borti gata og Hilde stikker opp og henter ved lunsjtider. De som heller vil ha med egen mat, ordner det selv. Jeg ordner med kaffe, te og juice.

 

SYMASKINER: Noen stiller med egen maskin, noen bruker kursmaskin fra Janome. Om du bruker din egen maskin, husk å ta med instruksjonsboka og alt utstyr. Jeg har med overlockmaskin og symaskiner til de som vil låne det. Gi meg beskjed om du vil låne. Jeg forhandler Janome symaskiner og gir dere kursdeltagere 15% avslag på kjøp av maskiner i løpet av uke 3. Les mer om Janome symaskiner her. Jeg har inne på lager Janome DecorComputer 4120Q, Janome Easy Jeans og Janome My lock 644D. Jeg kan bestille alle typer Janome-maskiner og leverer dem da i etterkant av kurset. Jeg tar med litt sytibehør, materialer, ekstra Kaklepakker, ferdigsydde Kakleklær og diverse også til salgs. På kurset får du bruke sakser, målebånd, knappenåler, sprettekniv, magnetnålepute og diverse fra meg.

 

BETALING: Kurset og bestilte Kaklepakker forhåndsbetales på kontonummer: 9775.09.77506 innen kurset starter. Jeg sender ut betalingsinformasjon på mail, så fort jeg har mottatt bestilling på Kaklepakke.

 

 

Jeg gleder meg! Vi ses lørdag morgen 🙂

 

Gry Aamodt

www.kakle.net

99228004