Moro med Summer Street Show

Home/Barneklær, Kakle-klær i bruk, Voksenklær/Moro med Summer Street Show

Moro med Summer Street Show

Takk til Sandra og Sølv Frisør for et utrolig flott Summer Street Show 2015.Det var SÅ moro å være med!

Vi fikk se dansere fra Intros med Grease-tema, vi fikk se beachlooks, fotballgutter som triksa og showa, et flott brudeshow og til slutt imponerende folkedans og halling. Og midt i dette 28 modeller som viste kakleklær. Her er noen bilder av de flotte modellene med klær fra kakle, stylet av Sølv frisør og knipset av hobbyfotograf Victoria Johansen. takk for at jeg fikk bruke dem.  Herlighet så flotte modellene blei – og så gøy at dere ville stille opp, alle sammen! Tusen tusen takk! Håper dette blir en årlig begivenhet og at mange fler finner veien ned i Stasjonsbakken torsdagen under jazzen. Summer street show 12Summer street show 10 Summer street show 9 Summer street show 11Summer street show 14Summer street show 6Summer street show 13 Summer street show 5 Summer street show 4 Summer street show 1