Kaklejakke i ull denne gangen

Home/Ullkåpe/Kaklejakke i ull denne gangen

Kaklejakke i ull denne gangen

Jeg har jo laget en del kaklekåper de siste årene, dette er den første jakka. Jeg har blitt veldig glad i den. Den er i ullfilt fra Stoff og Stil. Sirklene bak har jeg applikert på av et mønstrete stretchstoff fra Hilco og en lilla ullfrotté fra Janus. Knappene er også trukket i det mønstrete stoffet. Hetta syns jeg blei litt dominerende som lang og spiss, så denne har jeg laga avrunda. Jakka er innsvinga i livet og har svak utsving i ermene. IMG_6621

 

 

 

IMG_6641

 

 

 

 

 

IMG_6650IMG_6638Jeg syr selvsagt disse også på bestilling. Du kan få en helt personlig ulljakke eller ullkåpe sydd i din størrelse. Du velger farge på ullfilten, hvor mange og hva slags knapper og hvordan den skal pyntes. Sjekk ut kategorien ULLKÅPE her på kakle.net for å få inspirasjon til din kåpe. Kåpe koster 2.450,- , jakke kommer på 1.950,-.

 

Og så holder jeg jo kåpekurs. Lyst til å sy din egen kåpe? Neste kurs kommer en gang utpå høsten. Følg med!