Sjuklingene har syhelg

Home/Barneklær, Sommerkjole, Sykurs, Voksenklær/Sjuklingene har syhelg

Sjuklingene har syhelg

IMG_5033 IMG_5092IMG_5041IMG_5100

Etter halvannen uke med influensa og lungebetennelse var vi lei. Superlei! Egentlig skulle vi ha sykurs for barn denne helga, men det måtte vi avlyse på grunn av sykdom. Det var SÅ kjipt. Håper inderlig dere får til å bli med oss på kurs i mai i stedet for.

IMG_5253 

 

 

 

Vi har liggi på hver vår sofa i mange dager nå og endelig begynner vi å få litt mer energi. Resten av gjengen dro til Oslo i helga, så jeg og Kaia har hatt huset for oss selv. Hva skulle vi finne på? Ikke i form til verken å dra på fjellet eller i bakken. Og sykurs var jo den egentlige planen. Vi har sykurs selv, sa Kaia! Så gjorde vi det, da…

 

 

 

 

… og sånn blei de.

   IMG_5142IMG_5192 - Version 2IMG_5202 - Version 2IMG_5205 - Version 2IMG_5224IMG_5238IMG_5230

 

 

IMG_5174Om fjorten dager drar vi på tre ukers tur til Florida med hele Aamodt-klanen. Vi gleeeeeder oss! Hva passer vel bedre enn å sy oss kjoler til turen. Lørdagen brukte vi til mønstertegning og klipping og littegrann søm. Søndagen har vi sydd og jammen blir det kule sommerkjoler på oss!

 

 

 

 

 

Første steg var ned i kjelleren og leite i hyllene med gamle stoffer etter noe vi kunne bruke. Kaia fant seg et gammelt dynetrekk i hvitt med lilla blomster på og har sydd seg en spencerkjole med volang nederst og strikk i skulderstroppene. Mønsteret er Onion 20043. Kaia sydde hele kjolen selv og var skikkelig fornøyd med den. 

 

 

 

 

 

Jeg fant et knallgrønt frottéstoff og har sydd meg en kjole med vridd bærestykke. Jeg brukte Onion 2022, men lagde den ermeløs. En skikkelig strandkjole som jeg gleder meg til å bruke. Mønstrene kan kjøpes hos Kakle, bare klikk på linkene.

 

Nå er vi klare for strandliv i Florida!