Så trivelig besøk i Kaklebua i dag!

Home/Uncategorized/Så trivelig besøk i Kaklebua i dag!

Så trivelig besøk i Kaklebua i dag!

Denne flotte gjengen kom på trilletur til Bevergrenda i dag. Mette, Anne, Rikke, Anette og Ida Jeanette er i barselgruppe sammen og brukte denne tirsdagen på Kakletur. De trilla fra byen og opp med sine små håpefulle, en gjeng på rundt halvåret. Først fikk de en omvisning i Kaklebua med en liten presentasjon av de forskjellige Kakleproduktene. Meitaiene blei behørig studert og testa. Morsomt at de faller i smak og er komfortable å bruke. Torsdag blir noen av dem levert ned på butikken Lille Meg i Kongsberg.

 

Etterpå var det tid for lunsj. Gjengen hadde med seg masse deilige saker; hjemmebakte rundstykker, pålegg, juice, hjemmebakt kake og diverse. Kakle stilte med kaffe og te og selvfølgelig nykokte egg :-). Småtassene koste seg på matta, mammaene og vi fikk skravla og kost oss.

 

Så var det tid for kjøp og bestilling. Mange varianter av stoffer og kombinasjoner var utover gulv og bord. Tror det blir noen flotte damer med nye kjoler til julebordsesongen :-). Gleder meg til å sy dem, både de til voksne og de til de små, og lover å vise dem frem :-).

 

Har du lyst til å ta med barselgruppa di til Kaklebua? Det er bare å ringe eller sende meg en melding til 99228004, så avtaler vi en tid.

 

Takk for et trivelig besøk i dag!

  • Anne Norendal

    Tusen takk for kjempehyggelig lunsj og omvisning i dag. Så mye fint!! Gleder meg skikkelig til å vise oss frem i nye kjoler til jul:) Klarer ikke helt å glemme den nydelige grønne mei taien heller.. Den havner øverst på ønskelista mi!

    Det var utrolig gjestfritt av deg å åpne dørene for alle oss med unger, leiker, bleieskift og det hele. Makan skal du leite lenge etter! Vi satte veldig pris på det, og storkoste oss på kjøkkenet ditt:)

    Hilsen Anne

  • Så gøy dere hadde en trivelig dag. Vi koste oss, jeg og Marianne også. Bebiser og skravlesjuke damer er alltid hyggelig å få inn døra :-). Meitaien var som skapt for deg ;-))

  • Så gøy dere hadde en trivelig dag. Vi koste oss, jeg og Marianne også. Bebiser og skravlesjuke damer er alltid …