Purpurhjerter – Kaklekjoler til mor og datter

Home/Barneklær, Velourkjole, Voksenklær/Purpurhjerter – Kaklekjoler til mor og datter

Purpurhjerter – Kaklekjoler til mor og datter

Eirun og vesle Mari Helene skal til familiefotografering og ville ha Kaklekjoler til anledningen. Vi så gjennom forskjellige modeller og farger og kom frem til dette. Mor i knelang velurkjole med trompetermer. Den har en nydelig fasong med fin utsving. Veslefrøkna har ermeløs kjole i samme farge. En praktisk modell som småjenter kan bruke lenge. Begge har applikert på et hjerte av et gammelt blomstrete retro sengetøy i lys lilla, mørk lilla, gul og beige. Den beige fargen har vi tatt igjen i sytråden. Flotte kjoler som jeg håper gjør seg bra på familiebildet. Kanskje vi får en titt?

 

 

  • Du lager så nydelige kjoler. Har så lyst å prøve dette selv. Kankje det blir en handel av sy-selv-pakke innom snar fremtid. 

  • Så gøy du liker de, Pernilla! Nå er det to barnekjoler som er tilgjengelig. Hengselbukse er på vei, voksenkjole kommer også etterhvert.

  • Så gøy du liker de, Pernilla! Nå er det to barnekjoler som er tilgjengelig. Hengselbukse er på vei, voksenkjole kommer …