Pellefant på vift

Home/Velourkjole, Voksenklær/Pellefant på vift

Pellefant på vift

Ingvild fra Oslo bestilte seg en sort ermeløs velourkjole med elefant på. Hun digger elefanter, har til og med et par applikert på ryggen. Pellefant på vift er applikert av et stoff med et herlig fyrverkeri av farger. Jeg klarer ikke å huske hvor jeg har det fra. Noen som kjenner det igjen? Er ganske sikker på det har kommet på døra her 🙂 Uansett, spreke farger. Me like! Håper den faller i smak hos Ingvild også. Kanskje Pellefant får bli med på julebord i år?

 

 

Det er første gang jeg syr kjole av dette mønsteret, før har det gått i tunika. Jeg skal definitivt sy flere kjoler i denne fasongen også. Denne kan jeg lage med trompetermer for eksempel. tror det kan bli stilig 🙂

 

 

  • Ingvild Smorvik

    Jeg elsker den!!!!!!! Og JA! Den skal definitivt luftes både på julebord og venninnetreff og gløggkvelder, og alle kommer til å bli så misunnelige på meg! TUSEN TAKK, Gry!!! Du har reddet høsten for meg:) Klem, Elefant-Ingvild

  • HERLIG!!! Jeg digger at du er så fornøyd 🙂 Send Pellefant på party!