Gleder meg til Nettverkskonferansen 2011 «Inspirasjon til vekst»

Home/Uncategorized/Gleder meg til Nettverkskonferansen 2011 «Inspirasjon til vekst»

Gleder meg til Nettverkskonferansen 2011 «Inspirasjon til vekst»

Fredag og lørdag skal jeg tilbringe på Storaas Gjestegård i Jondalen samen med en hel masse spennende mennesker! Nettverkskreditt arrangerer Nettverkskonferansen 2011 og tema i år er Inspirasjon til vekst. Vi får servert både god mat og masse interessante foredrag og workshops. Jeg gleder meg!

Jeg skal stille ut Kakles lille verden på et bord på 180*80 og det er litt av en utfordring. I dag jobber jeg og Marianne hals over hode for å finne spennende løsninger for å vise frem konseptet Kakle i sin helhet. Hvordan vise frem et utvalg av både plaggene, småproduktene og Kaklepakkene på en iønyefallende måte på relativt liten plass. Her er ingen veggplass og ingen plass til verken byste eller klesstaiv. Da gjelder det å være kreativ! Hvordan spre det glade Kaklebudskap… Vi har tatt utgangspunkt i bjørk og i hønsenetting og selvfølgelig retrostoffer, så får vi se hvor det bærer hen. Det er artig å jobbe med Marianne som har masse erfaring fra vindusutstillinger. En kreativ dame med sans for det vakre. Gleder meg til å vise frem hva enn vi kommer i mål med. Utstilling er moro!

Her kommer litt bilder fra mekkinga av utstillingen i dag. Første økt var ut i skogen og opp i trærne. Svigerfar stilte villig opp som vanlig. Tusen takk! I dag var det sag og drill han brukte som verktøy, vanligvis er det kameraet sitt han stiller med. Vi har bygd oss et lite klesstativ av bjørkekvister. Kjempefint! Så har vi trekt en gammel lampeskjerm i hønsenetting og laga fot i bjørk. Flotte saker! Her hengte vi en masse av småvarene, både brosjer, smokkesnorer, id-jojoer og nøkkelbånd. Av bjørk mekka vi også noen fine foter til å stille ut Kaklepakkene på. Vesle dokkemann får være med på moroa pent kledd opp i hengslebukse med tørkle i halsen og smokkesnor på snei. Så var det å fylle bilen med alle Kaklesakene før det bærer opp til Storaas i morra. Må nok ta noen bilder av selve utstillingen.

Jeg er så heldig å være med i Den Røde Tråd. En nettverksgruppe bestående av fem (kanskje snart seks) driftige damer med hver sine små bedrifter. Her jobber vi sammen for å løfte hver enkelt videre i sin etablering. Jeg henter mye inspirasjon og fra disse flotte damene. Etter to dager på Storaas skal vi videre på hyttetur resten av helga. Da er planen et realt dypdykk i hver enkelt av etableringene. Vi jobber stort og vidt og dypt med målsettinger og planer og tida fremover og så dykker vi vel muligens ned i ei flaske vin eller to på lørdagskvelden.

Alt i alt blir nok dette en veldig hyggelig og givende helg!

 

 

 

 

 

 

  • Marit Østbye

    Gled deg! Jeg husker i hvertfall med glede aktivitetene jeg var med på da jeg etablerte butikken min 🙂