På en gren der satt… retro velourkjole str 4 år

Home/Barneklær, Velourkjole/På en gren der satt… retro velourkjole str 4 år

På en gren der satt… retro velourkjole str 4 år

Denne kjolen har fått navnet  På en gren der satt og er en ermeløs kjole i brent orange velour. Applikasjonen, en nydelig fugl på en gren, er det Marianne som har tegna for meg. Flott, ikke sant? Marianne er i praksis hos meg og er bare superflink til å tegne! Jeg syns det er så gøy å fornye applikasjonene mine, takk for masse gode ideer, Marianne! Fugler er applikert i et hvitt stoff med ørsmå orange blomster, tror det har vært et gammelt putevâr, greina er av et gammelt mørkebrun bomullslaken. Jeg har applikert med brun tråd.

Velourkjolen er en myk og god kjole i elastisk stoff. Det er en kjole som så og si vokser med barnet, du kan bruke den lenge. Den funker godt både sommer og vinter, den kan brukes uten noe under, med t-skjorte eller bomullstrøye under eller over ulltøyet på høst og vinter. Eller kanskje du vil pynte den opp med en pen bluse under.