Lykkeliten tosidig retro forklekjole str 1-3 år

Home/Barneklær, Forklekjole/Lykkeliten tosidig retro forklekjole str 1-3 år

Lykkeliten tosidig retro forklekjole str 1-3 år

Lykkeliten er en fresh forklekjole i tynn cerise krepp, et gammelt dynetrekk (sikkert ei søt lita jente som har sovet i det). Kreppen er kombinert med et småblomstrete dynetrekk fra 70-tallet i gult med blomster i hvitt og mørk orange. Et nydelig stoff! Og godt og mykt… Jeg har applikert på en firkløver på magen, så denne kjolen bringer nok lykke :-). Jeg har applikert med en rød broderitråd, den gir et pent skinn i sømmen. De røde knappene er second-hand. De har jeg fått fra en gammel dame i Hvittingfoss som donerte hele knappesamlingen sin til meg, og den var ikke liten. Gjett om jeg blei glad!

Forklekjolen kan brukes lenge, først som kjole og etterhvert mer som en tunika. Knappene flyttes etterhvert som barnet vokser. Kjolen kan brukes på begge sider. Den funker like godt til alle årstider, om sommeren med en t-skjorte eller bar under og kanskje med en liten shorts. Om vinteren er den glimrende over ulltøyet.