Kaklepakker til enda bedre pris!

Home/Barneklær, Kaklepakke/Kaklepakker til enda bedre pris!

Kaklepakker til enda bedre pris!

Nå har Kaklepakkene gått ned i pris! For bare 295,- får du en sy-selv pakke. Deilig å holde på med en kald og våt høstkveld.

Det er så mange som har lyst til å sy selv – til barn eller barnebarn – men som ikke helt veit hvor de skal starte. Kaklepakke er en snarvei til å komme i gang med et syprosjekt.Pakkene er fiks ferdig sy-selv pakker med alt du trenger for å sy kjolene. Stoffer, knapper, tråder i matchende farger er allerede valgt ut. Mønsteret er tegnet direkte på stoffet, instruksjoner følger med. Det er bare å sette i gang å sy!

Pakkene er flotte som gaver og supre til eget bruk. Finn frem sygnisten og sett i gang! Her trenger du lite forkunnskaper, det er bare å følge instruksjonene og vips så har du sydd en kjole til ei lita frøken.

Foreløpig er det to varianter som er lagt ut for salg; en velourkjole og en tosidig forklekjole. De legges ut to små størrelser, men kan bestilles i større størrelser, andre farger og andre applikasjoner. De kan også bestilles som mor-barn varianter. Ta kontakt!

Og skulle du ha trøbbel med å komme i mål eller har latt pakka ligge for lenge; send den tilbake til Kakle for fullføring mot en avtalt pris.

 

Kjøp din Kaklepakke i nettbutikken.