Jeg liker deg retro velourkjole str 6 år

Home/Barneklær, Lue, Velourkjole/Jeg liker deg retro velourkjole str 6 år

Jeg liker deg retro velourkjole str 6 år

Jeg liker deg har blitt navnet til denne ermeløse kjolen i petrol velour. Kjolen kommer med en knalltøff lue til, den koster 230,-.

Hjertet er applikert av et gammelt Marimekkosengetøy jeg fikk av Tone og Dag når de rydda huset etter farfar. Tuuusen takk! Jeg DIGGER det stoffet. Jeg har applikert med limegrønn tråd og lua har fått limegrønn ribb. Dette blir ei kul snuppelure!

Velourkjolen er en myk og god kjole i elastisk stoff. Det er en kjole som så og si vokser med barnet, du kan bruke den lenge. Den funker godt både sommer og vinter, den kan brukes uten noe under, med t-skjorte eller bomullstrøye under eller over ulltøyet på høst og vinter. Eller kanskje du vil pynte den opp med en pen bluse under.