Ferskensus sommerkjole str M

Home/Sommerkjole, Voksenklær/Ferskensus sommerkjole str M

Ferskensus sommerkjole str M

En dame som kjøper egg hos oss var innom med et blomstrete stoff hun lurte på om jeg ville ha. Det hadde hun hatt liggende i evigheter og nå ville hun gjerne det skulle brukes til noe. Hun bestilte en sommerkjole til barnebarnet med dette på. Jeg likte stoffet godt og har brukt det både i barnekjoler og i denne voksenkjolen som har fått navnet Ferskensus. Det blomstrete stoffet går i orange, gult og mosegrønt på hvit bunn. Her har jeg kombinert det med et gammelt dynetrekk i lys orange krepp. Herlig frisk sommerkjole!

Krepp er utrolig deilig og svalt. Ikke bare å sove i, men jammen meg å ha på også! Fasongen på kjolen er kjempefin, passe de fleste.

Denne kjolemodellen syr jeg også på bestilling. Den leveres med lommer eller med applikasjon på. Den er også super i velour.