Vill og vakker rosa elefant med spenstig turkisblomstrete lillebror

Home/Barneklær, Joggebukse, Velourkjole/Vill og vakker rosa elefant med spenstig turkisblomstrete lillebror

Vill og vakker rosa elefant med spenstig turkisblomstrete lillebror

Bestemor Lillian og bestefar var på tur til Bevergrenda for noen uker siden med datter og barnebarn. De var og kikka på hønene og leika i hagen og så kikka de på Kakleklær. Emilie valgte seg en velourkjole med prinsesse på, håper Emilie har kost seg med den i sommer. Bestemor bestilte også kjole og joggebukse til Emilies fetter og kusine. En lilla velourkjole med et deilig 70-talls dynetrekk applikert på som elefant og en turkis joggebukse i velour. Joggebuksa har en liten elefant på siden av hofta og to knelapper i en gammel duk fra det glade 70-tall. Disse to er sendt nedover til Stathelle. Håper de faller i smak 🙂