Toddy på termosen

Home/Barneklær, Hengslebukse/Toddy på termosen

Toddy på termosen

Denne buksa er sendt av gårde til Bergen og skal være barselgave til en liten gutt. Siri hadde sett buksa til lillebror og blitt forelska i fargene. Vi gjorde en liten vri med fôret og knappene og fikk denne buksa som resultat.  Buksa heter Toddy på termosen. Den er sydd i turkis velour og har en stor elefant applikert på brystet, en liten i rumpa og knelapper i samme stoff. Stoffet jeg er en gammel dynetrekk fra 70-tallet i mosegrønt med blåklokker på i hvitt, turkis, grønt og lilla. Dynetrekket har jeg fått fra hytta til Nina, en herlig tolkekollega som tømte hytta for gamle sengetøy og donerte til Kakle. Takk og takk! Jeg har applikert en lilla tråd, fôra med lilla bomullsstoff og brukt noen skarpt grønne knapper. Knappene har jeg fått tilsendt fra Vintage Sybehör i Sverige. Nederst på beina er det løpegang med mulighet til å sette inn strikk, så en kan begynne å bruke buksa tidlig. Buksa er utrolig myk og god og har en glimrende passform. Knappene flytter en etterhvert som ungen vokser inn i buksa, så den varer lenge.