Storesøster med saftig muffinsdrøm, lillebror med tekkelig smårutete elefant

Home/Barneklær, Hengslebukse, Lue, Velourkjole/Storesøster med saftig muffinsdrøm, lillebror med tekkelig smårutete elefant

Storesøster med saftig muffinsdrøm, lillebror med tekkelig smårutete elefant

En av våre trofaste eggekunde gjennom flere år var innom Dåset i sommer da Kakle hadde salgsutstilling der. Hun bestilte et Kaklesett til hver av barnebarna.

Til storesøster ble det saftlig muffinsdrøm, en cerise velourkjole med velourlue til, begge med muffinsapplikasjon. Luen har brun ribb. Stoffet til glasuren er et nydelig dynetrekk jeg fikk tilsendt i posten her om dagen fra Laila Holmen. Tusen takk, Laila. Det var noen herlige stoffer du sendte meg! Jeg har begynt å bruke dem alle sammen.

Lillebror får en brun hengslebukse med tilhørende hjelmlue. Buksa har en tekkelig blårutete elefant på brystet, en mindre på rumpa og knelapper i samme stoff. Et eldgammelt dynetrekk i smårutete blått og hvitt, skikkelig nostalgisk. Stoffet er også brukt til å fôre buksa og hjelmlua med. Nederst på beina er det løpegang med mulighet til å sette inn strikk, så en kan begynne å bruke buksa tidlig. Buksa er utrolig myk og god og har en glimrende passform. Knappene flytter en etterhvert som ungen vokser inn i buksa, så den varer lenge.

Håper både du og barnebarna blir fornøyde, Anne Karin.