Sødmefull og syrlig kjærleik

Home/Barneklær, Lue, Velourkjole/Sødmefull og syrlig kjærleik

Sødmefull og syrlig kjærleik

Frida 6 år er en trofast Kaklekunde. Hun har en veldig fin prinsessekjole i velour fra før, hun har skaffet gravemaskin-hengslebukse til lillebror og jammen har hun ikke en Pippi-forklekjole også. Under jazzen var Frida borte hos meg for å bestille seg en ny kjole. Hun måtte tenke litt før hun bestemte seg, men jammen blei det et godt valg.

Kjolen og lua til Frida heter Sødmefull og syrlig kjærleik og er i cerise velour med et stort og et lite hjerte applikert på. Ribben skulle være limegrønn og så skulle det være et blomstrete stoff på hjertet. Valget falt på dette nydelige blomstrete gamle dynetrekket i sarte gule, orange og rosa toner. Jeg har applikert med en limegrønn tråd og syns selv kombinasjonen blei nydelig.

Frida var og henta kjolen sin i dag, og jeg tror den var sånn hun tenkte seg den. Veldig hyggelig med besøk i hagen 🙂 Kjekt å hoppe litt, klatre litt og skli litt, Kaia og Syver syns det var artig med besøk. Kom gjerne igjen!