Mor og sønn Tingeling

Mor og sønn Tingeling

Se så flotte! Ingerid og vesle Simon (snart åtte måneder) har fått seg matchende Kakleantrekk i limegrønt velour. Settet har jeg kalt Tingeling. Simon fikk seg hengslebukse først og så sydde vi hjelmlue og smekke til ham og kjole til mamma i samme stoffer. Dette er første sommerkjolen jeg har sydd i velour og det skal det jammen bli flere av. Tror nesten jeg må ha meg en sjøl ;-).

Stoffet jeg har brukt ved siden av det grønne er et brunt retrostoff med blomster og mønster i orange, grønt, gult og hvitt. Tror ikke det er brukt til noe, har kanskje ligget i en sydames stofflager i alle disse årene 🙂 Et skikkelig tøft stoff som gjorde seg veldig i kontrast til det grønne. Mor har kjole, veslegutt har hengslebukse, hjelmlue og smekke i samme design.

Applikasjonene på buksa er en elefant, jeg har brukt oange tråd til å applikere med. Knappene er noen nydelige orange blomsterknapper. Nederst på beina er det løpegang med mulighet til å sette inn strikk, så en kan begynne å bruke buksa tidlig. Buksa er utrolig myk og god og har en glimrende passform. Knappene flytter en etterhvert som ungen vokser inn i buksa, så den varer lenge.