Mariannes blomstrende eik

Home/Kakle-klær i bruk, Velourtunika, Voksenklær/Mariannes blomstrende eik

Mariannes blomstrende eik

Marianne er i praksis hos meg tre dager i uka. Det er utrolig hyggelig å få en kollega og moro med ei som har så masse å tilføre. Hun er ikke en racer bak symaskinen helt enda, men det skal vi nok fikse rimelig kjapt. Hun er godt i gang med klipping og sammensetning av farger og stoffer. Symaskinene er prøvd ut litt og snart blir det symaskinkjøring på høygir. Dama er et oppkomme av gode tegninger, så nå gleder jeg meg til masse nye flotte figurer å applikere. Jobber man hos Kakle, så må man jo ha en Kakletunika. Marianne har fiksa seg en tunika i mosegrønt med ei eik applikert på. Den er laget av et gammelt sengetøysett jeg var så heldig å få. Stammen er i mørkegrønt, selve trekrona er av et stoff i mørkegrønt med hvite blomster med en deilig tomatrød farge i midten. Nydelig sengetøy som jeg gleder meg til å bruke mer av.