Epleslang hengslebukse og lue

Home/Barneklær, Hengslebukse, Lue/Epleslang hengslebukse og lue

Epleslang hengslebukse og lue

 

Epleslang blei navnet på denne deilige hengslebuksa til en liten gutt i Narvik. Hengslebukse og hjelmlue er sydd i gressgrønn velour og brunt bomullsstoff. Buksa har et stor eple applikert på brystet, et lite i rumpa og knelapper i samme stoff, lua har et eple applikert på hver side. Stoffet er en gammel duk i rødroa, grønt og brunt. Innomellom blomstene sitter småjenter med kurver, jeg falt mest for blomstene. Jeg har applikert med brun tråd og brukt noen enkle brune knapper som svinger litt ut.  Knappene har jeg fått tilsendt fra Vintage Sybehör i Sverige. Nederst på beina er det løpegang med mulighet til å sette inn strikk, så en kan begynne å bruke buksa tidlig. Buksa er utrolig myk og god og har en glimrende passform. Knappene flytter en etterhvert som ungen vokser inn i buksa, så den varer lenge.