Epledama

Epledama

Epledama er en mørk lilla tunika sydd på bestilling til en ekte epledame. Fru Skogly er en dame som produserer håndlagde marmelader, syltetøyer og juicer fra sin gård på Fiskum.

Hun kan by på eplegleder og plommefryd og det må hun jo gjøre i en skikkelig epletunika :-). Tunikaene har et stort eple applikert nede på høyre side og et lite eple bak i nakken. Stoffet er en gammel duk fra det glade 70-tall, en liten brikke som jeg gjerne skulle hatt mer av . Tunikaen fungerer glimrende alene på varme sommerdager eller med en t-skjorte eller langermet trøye under når det går mot høst og vinter. Jeg tar imot bestillinger på tunikaer, du kan velge mellom en god del velourfarger og en hel haug med applikasjoner. Den kommer på kr 850,- og er enda kulere med tilhørende Kaklelue til :-).

Besøk  gjerne Fru Skogly på Facebook også og følg med på livet på hennes eple- og plommegård.