En deilig godtepose

Home/Barneklær, Hårbånd, Sommerkjole/En deilig godtepose

En deilig godtepose

Dette var en morsom bestilling. Tre søte søstre i Stavanger har bestilt seg sommerkjoler med tilhørende hårbånd. Ikke like, men noe som matcher. Resultatet blei en herlig godtepose i turkis, orange og grønt. Om noen dager reiser til til Dubai for et halvt år og Kaklekjolene skal være feriekjoler :-). Kjolene endes i posten i dag, så de burde være fremme i god tid før avreise. Håper kjolene faller i smak og blir flittig brukt.

Den turkise kjolen heter Pappas mentospastiller. Den turkise kreppen kommer fra ei venninnes mamma, det sarte blomsterdynetrekket i lilla og turkis tror jeg kommer fra en nabo til mamma. Nydelige farger.

Den orange kjolen heter Tantes fruktgelé. Den orange kreppen er nok et loppisfunn, dynetrekket i gult, orange og rosa har jeg fått fra ei venninne av mamma. Skikkelig pastell-retro.

Den grønne kjolen heter Bestemors sitrondrops.Den grønne kreppen… tja, hvor kom den fra? Kul er den i hvertfall! Og det gule og grønne dynetrekket kom i en pakke i posten her om dagen. En pakke med tre herlige retrostoffer sendt fra en fantastisk dame som lurte på om Kakle kunne få bruk for dette. Selvsagt .-) Nydelige stoffer. Tusen takk!

God tur til Dubai, kos dere masse!