Bånd som kicker :-)

Home/Id-jojo, Nøkkelbånd/Bånd som kicker :-)

Bånd som kicker :-)

Den lille ungdoms-butikken  inne på Stortorvet på Kongsberg (like ved leikebutikken) har akkurat fått inn en dose kule id-jojoer og nøkkelbånd fra Kakle. Noe for deg?

 

 

Er du av typen som alltid roter bort nøkkelknippet ditt? Hadde det vært greit å henge det rundt håndleddet når du gjerne skulle hatt henda ledig? Kakles nøkkelbånd er perfekt for deg! Båndet er litt over to cm bredt og er kanta med overlocksøm. En kraftig krok er sydd på som du kan hekte fast i nøkkelringen din. Masse kule farger og mønstre, alle i gjenbruksstoffer fra det glade 70-tall.

 

 

Bruker du id-kort på jobben? Kakles id-jojo kan du henge rundt halsen. Båndet er litt over to cm bredt og er kanta med overlocksøm. En hvit id-jojo er sydd på som du kan feste ditt id-kort i. Fargene og mønstrene kjenner du kanskje igjen fra 70-tallet. Massevis av gamle retro dynetrekk, duker og diverse er sydd om til nøkkelbånd og id-jojoer. Mange av dem får du i matchende sett.

Utover høsten kommer nye luer og tørkler også på plass i butikken.