Bædi og søtmoms, luer til mor og datter

Home/Barneklær, Lue, Voksenklær/Bædi og søtmoms, luer til mor og datter

Bædi og søtmoms, luer til mor og datter

Mor og datter Nærø har bestilt seg luer til høsten. Mamma Helene får seg en grønn lue med sau på som heter Bædi, datter Tora en brun lue med muffins på som heter Søtmoms. Jeg kom på i det jeg skulle levere luene at Bædi rett og slett hadde sett bedre ut med et par knapper som øyer. Så Helene fikk med seg to små hvite second-hand knapper  og litt brun tråd. Kanskje hun sender meg bilde av resultatet…?

Deilige luer utover høsten, en perfekt overgangslue. Kakleluene finnes i mange kule farger og figurer. Jeg lager dem i tre størrelser: ungdom/voksen, barn og småbarn.

 

  • Helene

    Veldig fine luer!! Vi er kjempefornøyd. 🙂
    Hilsen Helene og Tora

  • Det er supert! Ble veldig fornøyd jeg også. Særlig når de knappene kom på (eller kommer på…) 🙂