Kakling i sommer på jazzen og på Dåset

Home/Uncategorized/Kakling i sommer på jazzen og på Dåset

Kakling i sommer på jazzen og på Dåset

Nå er det sommerferie! Et par arrangementer skal jeg være med på i løpet av ferien, ellers blir det ferie og kos med mine tre små. Gleder meg til masse bading, leiking og kos. Du treffer Kakle denne sommeren på jazzen og på Dåset.

 

Kongsberg jazzfestival går av stabelen 6. – 9. juli. Kakle har salgsboden åpen torsdag, fredag og lørdag utenfor Meg og deg i Storgata i Kongsberg. Det blir gøy! Jeg håper du tar turen innom meg og samtidig unner deg en tur rundt i byen med deilig musikk og masse sommerglade mennesker.

Jeg tar med meg en hel masse Kakleklær i alle varianter, farger og fasonger. Noe for enhver smak. Det blir forklekjoler, velourkjoler, sommerkjoler, hengslebukser i både velour og noen tynnere bomullsvarianter.
Jeg tar med barneluer, voksenluer, hjelmluer, trekanttørkler, smokkesnorer, nøkkelbåns, id-jojoer og brosjer. Har også rukket å sy opp noen få sommerkjoler for voksne. Førstemann til mølla ;-). Jeg selger direkte av det jeg har med meg og tar i mot bestillinger.

Kaklepakkene blir selvfølgelig også å finne, både med forklekjole og velourkjole. I tillegg er det mulighet for spesialbestillinger. Jeg kommer til å kjøre en superkampanje på symaskinene jeg forhandler; Janome Easy Jeans og Janome My Lock 644. Tenker du på å investere i en ny symaskin eller kanskje utvide syparken med en overlockmaskin, er jazzen tida å gjøre det på. Kom innom meg og få et kjempetilbud!

 

Jeg blir også å finne på Dåsettunet søndag 17. juli når Flesberg bygdekvinnelag arrangerer kulturdag. Da tar jeg med meg en flokk med unger (og noen voksne) som skal få vise frem Kakleklær. Samtidig blir det salg av det jeg har igjen av Kakleklær og Kaklepakker, og selvfølgelig muligheter for bestilling. Jeg kjører symaskinkampanjen her også, så benytt deg av muligheten til å skaffe deg en solid mekanisk symaskin og en spennende overlockmaskin til en kjempebra pris!»

Dåset på en søndag er en trivelig tur for store og små i flotte omgivelser. De serverer fantastisk rømmegrøt og spekemat, deilige vafler og har selvfølgelig is. Noe for enhver smak 🙂

 

Håper vi ses i sommer, på jazzen, på Dåset eller begge steder.

 

GOD SOMMER!