Sommerkjoler for voksne

Home/Sommerkjole, Voksenklær/Sommerkjoler for voksne

Sommerkjoler for voksne

Nytt av året er sommerkjoler for voksne. Sommerkjolene for barn har slått godt an, her kommer voksenmodellen.

Kjolene har strikk i armer og halslinning. Fasongen er jeg veldig fornøyd med, den sitter godt, har en flott innsving, men er samtidig veldig magevennlig. Og magevennlige kjoler, det liker vi! De er selvfølgelig sydd av gamle retrostoffer. Deilige gamle 70-talls skatter. Har ikke du lyst til å tusle rundt en sommerdag i mormors gamle sengetøy?

Min sommerkjole er laget av svigermors lyseturkise kreppdynetrekk og et blomstrete et i mosegrønt og limegrønt. Mykt og deilig og skikkelig nostalgisk. Jeg har sydd lik kjole til meg og Kaia på fire, jeg burde vel laget en liten bildeserie av de. Kjempegøy med like kjoler til mor og barn. Kjolene kan også leveres med matchende hårbånd eller trekanttørkle.

Her kommer noen av sommerkjolene jeg har sydd i år. Noen er sydd på bestilling, noen kommer jeg til å ta med meg til salgsboden min på jazzen. Førstemann til mølla!!!

  • Ann Kristin Schjelderup

    Pris?

  • 1200,-

  • Anne Lise

    Hei Gry. Hadde vært artig å prøvd den lyse blå dersom du ennå har den?

  • Så gøy du liker den, Anne Lise. Den skal du få prøve, for den er min 🙂 Kom innom en dag, så kan vi ordne en kjole til deg. Akkurat det dynetrekket holder ikke til en kjole til, men vi bør klare å finne noe annet. Eller kanskje du har noe herlig liggende i Berget du har lyst til å få sydd kjole av?