Lyst til å sy selv?

Home/Kaklepakke, Tørkler, Tunika, Velourkjole/Lyst til å sy selv?

Lyst til å sy selv?

Det er så mange som har lyst til å sy selv – til barn eller barnebarn – men som ikke helt veit hvor de skal starte. Kaklepakke er en snarvei til å komme i gang med et syprosjekt.

Pakkene er fiks ferdig sy-selv pakker med alt du trenger for å sy kjolene. Stoffer, knapper, tråder i matchende farger er allerede valgt ut. Mønsteret er tegnet direkte på stoffet, instruksjoner følger med. Det er bare å sette i gang å sy!

Pakkene er flotte som gaver og supre til eget bruk. Finn frem sygnisten og sett i gang! Her trenger du lite forkunnskaper, det er bare å følge instruksjonene og vips så har du sydd en kjole til ei lita frøken.

 

 

Foreløpig er det to varianter som er lagt ut for salg; en velourkjole og en tosidig forklekjole. De legges ut to små størrelser, men kan bestilles i større størrelser, andre farger og andre applikasjoner. De kan også bestilles som mor-barn varianter og kan leveres med stoff til trekanttørkle. Ta kontakt!

Og skulle du ha trøbbel med å komme i mål eller har latt pakka ligge for lenge; send den tilbake til Kakle for fullføring mot en avtalt pris.

 

  • Lene Milje

    Hei. Da er eg snart (?) ferdig med velourkjolen =) Den gikk veldig fint å sy, men eg lure litt på kva eg skal gjere med åpningen til armen; ingenting, kaste over eller samme som med halsen?? Fann ikkje noe om dette i veiledninga. Hilsen Lene

  • Moro at du er så godt i gang, Lene. Joda, her gjør du det samme som i halslinningen. Bretter inn og syr en stikning med tvillingnål. Det står i beskrivelsen. Lykke til med resten, håper både du og frøkna som skal bruke kjolen blir fornøyde 🙂