Barselgruppe på besøk

Home/Kakle-klær i bruk/Barselgruppe på besøk

Barselgruppe på besøk

Tirsdag hadde jeg et utrolig hyggelig besøk av fem unge damer med sine små håpefulle fem måneder gamle sjarmører. Bente tok med seg barselgruppa si på trilletur til Kaklebua. De små fikk seg både bukser, luer og smekker. Noen av mammaene fikk bestilt seg matchende kjole og tunika, så nå blir mor og sønner tøffe på bytur :-). Og Linda skal begynne å bære i en Kakle-meitai denne sommeren.

 

Det var veldig trivelig med besøk. Vil du ta en tur med din barselgjeng, venninnegjeng eller ta med bestemor på tur, er dere hjertelig velkommen. Ring meg eller send meg en mail, så avtaler vi tid. Det er på ingen måte kjøpeplikt, det er veldig hyggelig med de som bare vil ta turen oppom for å kikke også. Her er det plass til en ammestopp, mulighet for å hilse på hønene og gjerne ta med seg noen egg hjem igjen.

 

Se på disse kjekke karene! Snakk om å kle retrostilen 🙂

 

 

En liten hvil på trappa før de tar fatt på hjemturen. Takk for besøket!