Aksel i sitt Kakleantrekk

Aksel i sitt Kakleantrekk

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Aksel er bevergrending og nabo borti skaugen, en liten og herlig tass på omtrent fem måneder. Han har fått Kakleantrekk i barselgave fra mormor, hun var innom her og plukka ut stoffene selv. Er han ikke fin? Han har hengslebukse med elefant på, hjelmlue, smekke og smokkesnor. Full pakke med andre ord 🙂 . Hele settet i brun velour og et deilig retro dynetrekk fra 70-tallet. Nydelige farger!

Hengslebuksa har knapper du kan flytte etterhvert som barnet vokser. Du kan også sette i strikk nederst i beina, så kan buksa brukes lenge. Strikken tar du ut etterhvert som beina blir lengre og han fyller buksa fra topp til tå. Hjelmlua har snorknyting og er en sånn som sitter godt over øra. Smekka har plastbelagt frotté på baksiden, så han ikke blir våt, den kan brukes både som siklesmekke og som matsmekke. En perfekt smekke til kaféturen, spør du meg. Smokkesnora har metallklype i den ene enden, silikonring til mam-smokk i den andre. Myk og deilig å kose med 🙂

Aksel skal ha med seg tre fire av sine babykamerater og mammaene deres på trilletur hit til meg i morra for å ta en kikk på Kakleklær og Kaklepakker. Gleder meg til dere kommer!