Massevis av nye Kakleklær

Home/Barneklær, Hengslebukse, Sommerkjole, Velourkjole/Massevis av nye Kakleklær

Massevis av nye Kakleklær

Jeg har sydd og sydd en masse i det siste. Dette er klær som er på plass ute i Kaklebua sammen med en hel masse andre Kakleklær. Hjertelig velkommen innom! De blir foreløpig ikke lagt ut en og en i nettbutikken, men ser du noe du vil ha; Send meg en mail! De er alle til salgs. Jeg tar også i mot bestilling på andre varianter. Ta kontakt!

 

Her er en samling nye hengslebukser i ymse varianter og størrelser. Noen er i velour med applikasjoner og knelapper, noen er i tynnere retro bomullsstoff. Noen kommer med tilhørende hjelmlue. Noen kan du få matchende smekke, tørkle eller smokkesnor til. Buksene kommer i størrelse 1/2, 1 og 2 år.

 

 

 

 

 

Sommerkjolen er en ny variant av året. Har planer om å komme med noen voksenstørrelser av denne også. De er sydd i retro bomullsstoffer og er lette og deilige sommerkjoler, jeg har dem i størrelse 2, 4 o g 6 år. Noen av dem får du matchende tørkle til, utrolig søtt å knyte på hodet.

 

 

 

 

 

Velourkjolene har jeg også sydd en del av nå frem mot sommeren. Her henger det kjoler i størrelse 1, 2, 4, 6 og 8 år. Noen av kjolene kan du matcende trekanttørkle til, noen kommer med tilhørende velourlue.

 

Håper noen av Kakles nye varer falt i smak hos deg 🙂