Takk til alle som kom!

Home/Uncategorized/Takk til alle som kom!

Takk til alle som kom!

Vi hadde en super dag forrige lørdag med salgsutstilling og inspirasjonsdag på Kunstnerhuset på Tislegård. Kakle stilte ut sammen med Multemo som består av to dyktige sydamer; Nora Vea og Anne Søgni Flatvad. Sjekk ut nettbutikken deres på Epla. Mye flotte klær og vesker. Utrolig kreative damer!

Det var fantastisk hyggelig med så mange besøkende. Vi hadde i alt 92 stykker innom oss i løpet av de fire timene vi hadde åpent. Veldig moro med så mange interesserte folk. Du kan lese mer om utstillingen vår i Laagendalsposten.

Vi stilte ut sammen med to flotte damer som stilte ut sine malerier; Graciela Syversen og Oddny Ra. Gøy å få vise frem klærne våre i så flotte omgivelser. Nydelige bilder som mange kom for å kikke på.

 

Takk til alle som besøkte oss!