KAKLE PÅ FOTOSHOOT

KAKLE PÅ FOTOSHOOT

FOTOSHOOT PÅ STUDIO S

Herlig gjeng? Kakle har vært med en liten gjeng unger i studio i dag. Det har vært SÅ gøy! Vi har fått vist frem masse av Kakleklærne på seks flotte unger.

 

UNGENE

Jeg hadde med meg min Anne (straks sju år) med turkis prinsessekjole i velour, min Kaia (fire år) med lys turkis og mosegrønn sommerkjole med lommer på og tørkle til, Tuva ( halvannet år) og Albert (to år) brukte begge den tomatrøde forklekjolen med gul ovnsrøret på og gult tørkle til, min Syver (to år) med mosegrønn elefantbukse og lue i velour og vesle Tuva (fire måneder) med brun elefantbukse og hjelmlue i velour. Her er fire av dem i action, resten av dem lover jeg å vise seinere. Utrolig flotte unger! Tusen takk for at jeg fikk lov å låne dem 🙂 Ser du noen Kakleklær du liker? Jeg tar i mot bestillinger 🙂


FOTOGRAFEN

Silje Holter på Studio S knipsa og knipsa og jeg gleder meg SÅ til å se resultatet. Vi fiksa studio om til en bjørkeskog og ungene fikk boltre seg på benken til Silje. Det er spennende å bruke en så dyktig fotograf. Hun er kreativ, løsningsorientert og har en kjempefin kontakt med ungene. Tusen takk, Silje, for en kjempebra jobb! Vi koste oss i studio, både jeg og ungene. Nå blir det moro å se gjennom bildene, selv om det sikkert blir utrolig vanskelig å velge ut noen. Bildene vil du få se på bloggen min fremover og som reklame og presentasjon av Kakle. Følg med!

 

ALBERT REDDA DAGEN 🙂

Vi fikk littegrann trøbbel underveis med en rimelig bestemt Tuva som ikke var så klar for disse bildene. Ikke så greit med fotoshoot midt i beste sovetid… Vi fikk noen flotte bilder av Tuva aleine, men skulle så gjerne hatt med den røde kjolen på et fellesbilde. Løp opp på bakeren og se om du finner ei lita jente, sa Silje. Jeg løp… og der satt søte lille Albert med sin storebror og bestemor og bestefar. Jeg presenterte mitt lille problem, og joda. Albert var med, han! Han kunne gjerne ha på seg kjole med hund på og få se på såpebobler. Makan til tillitsfull gutt som tusla nedover til Siljes studio med meg og bestemor. Jeg fikk kle ham opp og han blei med inn og så på såpebobler mens Silje knipsa vilt. Tusen tusen takk, Albert. Du redda dagen 😉

 

TAKK OG TAKK!

Takk til alle mann som stilte opp for meg så jeg fikk gjennomført dagen. Alle ungene, dere var supre! Alle mammaene og pappaene som lot ungene få være med, både de som gjorde valget på forhånd og de som plutselig fikk en telefon sånn midt på dagen og sporty stilte sin lille gutt til disposisjon. Takk til Lars som hjalp meg å hogge bjørketrær til å fikse skog av, til svigerfar som hjalp meg med kjøring av skog ned til studioet, til alle som har lånt meg juletrefot, til mamma som var med og holdt ungeflokken i ro (så godt det lot seg gjøre) og ikke minst til Silje som gjorde en fantastisk jobb som fotograf. Tusen takk, alle sammen. Dette var kjempegøy!