John Deere forklekjole 1-3 år

Home/Barneklær, Forklekjole, Tørkler/John Deere forklekjole 1-3 år

John Deere forklekjole 1-3 år

John Deere heter denne tøffe forklekjolen i str 1-3 år. Kjolen er sydd i et grønt og hvitt smårutete gammelt dynetrekk og har fått følge av et mørkelilla bommulsstoff. Traktoren er applikert på i smårutete med et grønt blomstrete dynetrekk som hjul. Selve trsaktorhuset har fått hvit tråd, hjulene har fått limegrønn tråd. Knappene er limegrønne på den ene siden og enkle hvite på den andre.

Forklekjolen kan brukes lenge, først som kjole og etterhvert mer som en tunika. Knappene flyttes etterhvert som barnet vokser. Kjolen kan brukes på begge sider. Den funker like godt til alle årstider, om sommeren med en t-skjorte eller bar under og kanskje med en liten shorts. Om vinteren er den glimrende over ulltøyet.