Hønselovisa forklekjole 1/1 – 1 1/2 år

Home/Barneklær, Forklekjole, Tørkler/Hønselovisa forklekjole 1/1 – 1 1/2 år

Hønselovisa forklekjole 1/1 – 1 1/2 år

Hønselovisa har denne nostalgiske forklekjolen i str 1/2 – 1 1/2 år  fått som navn. Kjolen er sydd i et deilig bittesmårutete rødt og offwhite gammelt putevâr sammen med et tomatrødt gammelt laken. Begge er godt brukte og mye og gode. En frisk og freidig høne løper bortover, applikert på med offwhite. Knappene er enkle hvite på den ene siden, enkle røde på den andre.

Forklekjolen kan brukes lenge, først som kjole og etterhvert mer som en tunika. Knappene flyttes etterhvert som barnet vokser. Kjolen kan brukes på begge sider. Den funker like godt til alle årstider, om sommeren med en t-skjorte eller bar under og kanskje med en liten shorts. Om vinteren er den glimrende over ulltøyet.