Hanefar retro forklekjole str 1-3 år

Home/Barneklær, Forklekjole/Hanefar retro forklekjole str 1-3 år

Hanefar retro forklekjole str 1-3 år

 

Nok en sommerlig forklekjole, Hanefar er str 1-3 år. Forstykket er svigermors turkise krepp fra hytta, bakstykket er et nydelig blomstrete turkis dynetrekk sendt fra Holmestrand. Tusen takk! Applikasjonen er en stolt hane (ligner ganske mye på en av våre fjorten). Han er applikert på med skarp rosa tråd. Knappene er skarp rosa på denne siden og hvis på den andr siden, stikningen er hvit. Til kjolen kan du få både smokkesnor og trekanttørkle som matcher.

Forklekjolen kan brukes lenge, først som kjole og etterhvert mer som en tunika. Knappene flyttes etterhvert som barnet vokser. Kjolen kan brukes på begge sider. Den funker like godt til alle årstider, om sommeren med en t-skjorte eller bar under og kanskje med en liten shorts. Om vinteren er den glimrende over ulltøyet.