Fiolsnabel hengslebukse har kommet frem til sin nye veldig fornøyde eier

Home/Barneklær, Hengslebukse/Fiolsnabel hengslebukse har kommet frem til sin nye veldig fornøyde eier

Fiolsnabel hengslebukse har kommet frem til sin nye veldig fornøyde eier

Se på denne hyggelige meldingen jeg fant i mailboksen min i dag:

Da er hengslebuksa i hus! 😉 Fantastisk fin, du er kjempeflink!!

Ser ikke bort i fra at det kan bli flere kakle-klær her i huset etter hvert, elsker fargene og mønsteret! 🙂

Hilsen fra Linn

Gjett om jeg blei glad! Jeg digger når folk er fornøyd med Kakleklærne. Vesle William på elleve måneder skal få denne hengslebuksa av mammaen sin i ettårsgave. Snill mamma 🙂
Buksa er sydd i gressgrønn velour og fôra med et lysere grønt gammelt kreppdynetrekk. Mykt og deilig mot liten barnekropp. Stoffet jeg har brukt til å applikere med er et gammelt brunt blomstrete stoff og jeg har latt fokus være på fiolene og de gule store rosene. Jeg har applikert med mørkebrun tråd en stor elefant på brystet, en liten i rumpa og knelapper. Det samme stoffet er brukt til å trekke knappene.
Nederst på beina er det løpegang med mulighet til å sette inn strikk, så en kan begynne å bruke buksa tidlig. Buksa er utrolig myk og god og har en glimrende passform. Knappene flytter en etterhvert som ungen vokser inn i buksa, så den varer lenge.

SOLGT