Magnes vårfriske snabelbukse

Home/Barneklær, Hengslebukse, Lue, Smekke, Smokkesnor/Magnes vårfriske snabelbukse

Magnes vårfriske snabelbukse

Endelig kom Magne til verden! Gratulerer så masse Marianne og Lars Kristian! Vi var mange som venta på ham, tirsdagsjentene har lenge vært klare til endelig å få med oss en baby igjen. Nå har han kommet 🙂 I kveld er de andre jentene over på barselvisitt og her er barselgava. Jeg var så uheldig å ikke få barnevakt i kveld, så jeg får glede meg til det byr seg en ny mulighet til å hilse på veslegutten.

Magne får FULL PAKKE med hengslebukse, tilhørende hjelmlue, smekke og smokkesnor. Settet er sydd i et gammelt blomstrete dynetrekk i duse grønntoner, et deilig retrostoff fra det glade 70-tall. Buksa er i grønn velour og har sømmer i lysegrønt.

Vi gleder oss til å ha en stilig retrogutt med på tirsdagskveldene og få litt etterlengta babykos 🙂

 

 

 

 

 

  • Dette likte jeg kjempegodt – nydelig farge og motiv! 🙂

  • Tusen takk! Jeg ble også veldig fornøyd med den varianten. Deilige friske farger til en nydelig til en liten sjarmør. Dynetrekket fikk jeg etter en opprydding på Nedre Gausen skole i Holmestrand. Veldig gøy med folk som husker på meg og sender meg sine 70-talls skatter.
    Er flittig leser av Foreldremanualen, en super side. Har du lyst til å fremheve noe av det jeg gjør i en eller annen sammenheng, er jeg mer enn gjerne med på det!

  • Pingback: » Kjekk liten kar med snabelbukse()