Hiv og hoi retro forklekjole str 3-6 år

Home/Barneklær, Forklekjole/Hiv og hoi retro forklekjole str 3-6 år

Hiv og hoi retro forklekjole str 3-6 år

 

Hiv og hoi er en sommerlig forklekjole i str 3-6 år. Kjolen er sydd i to gamle blå sengetøy. Begge er godt brukte og mye og gode. Det ene er smårutet i blått og hvitt, det andre er småblomstrete i blåtoner med noe lilla og hvitt. Jeg har applikert en lilla seilbåt på med blomstrete seil. Tråden er lilla, knappene er enkle hvite.

Forklekjolen kan brukes lenge, først som kjole og etterhvert mer som en tunika. Knappene flyttes etterhvert som barnet vokser. Kjolen kan brukes på begge sider. Den funker like godt til alle årstider, om sommeren med en t-skjorte eller bar under og kanskje med en liten shorts. Om vinteren er den glimrende over ulltøyet.

Kjolen kan fåes med tilhørende trekanttørkle til kr 100,-.