Mitt bidrag til auksjonen til inntekt for Stine Sofies Stiftelse

Home/Smekke, Smokkesnor/Mitt bidrag til auksjonen til inntekt for Stine Sofies Stiftelse

Mitt bidrag til auksjonen til inntekt for Stine Sofies Stiftelse


«Vår»  retro smekke og smokkesnor er Kakles bidrag til auksjonen.

Smokkesnora har metallklype i den ene enden og silikonring til å feste MAM-smokk i den andre. Den er sydd i et gammelt blomstrete dynetrekk i duse grønntoner, et deilig retrostoff fra det glade 70-tall. Kakle smokkesnorer er myke og gode å ta på og kose med, de kan vaskes i vaskemaskin og strykes om det skulle behøves.

Smekka er sydd i samme stoff. På baksiden har den plastbelagt frottè, noe som gjør den behagelig og myk samtidig som den holder barnet tørt. Smekka har to sett med knapper, så den har laaaang brukstid. Kaklesmekker er flotte både som siklesmekke og som spisesmekke. En såpass kul smekke bør ligge i stelleveska til kafèturen.

De fem S`ene, har satt i gang en auksjon til inntekt for Stine Sofies Stiftelse hvor folk kan bidra med sine hjemmelagde ting . Inntektene skal bidra til å bedre barns hverdag og gi de ett trygt hjem. Auksjonen pågår frem til 13. februar kl 20:00. De har fått inn masse flotte bidrag. Bli med å by, her er masse godbiter en kan by på og samtidig støtte en god sak.

Stine Sofies Stiftelse ble etablert i Grimstad etter «Baneheiadrapene» i Kristiansand 19.mai 2000 der to jenter, Lena 10 år og Stine Sofie 8 år ble brutalt voldtatt og drept. Grunnleggerne av stiftelsen er mor til Stine Sofie, Ada Sofie Austegard og Bente Bergseth. Stiftelsen skal bekjempe voksnes vold og overgrep mot barn ved å forebygge og avdekke vold, ivareta det voldsutsatte barnet og dets pårørende, og styrke deres rettsikkerhet.

  • Tusen takk for ett flott bidrag – det blir lastet opp på albumet i morgen grunnet litt tekniske utfordringer ;)) Tusen hjertelig takk for hjelpen – du er super! 🙂

  • Bare hyggelig. Et flott prosjekt dere har satt i gang 🙂